Beograd / Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:

Adresa: Omladinskih brigada 102, 11070 Beograd

  • Pratite nas:

O nama

Kompanija NOVO BEOGRADSKO KNJIŽARSKO osnovana je 1998. godine i već duže od 20 godina generacije potrošača iskazuju zadovoljstvo našom bogatom ponudom u oblasti kancelarijskih, školskih, slikarskih, promotivnih i gift proizvoda


 


Naša misija

Naša misija je da pratimo i razumemo potrebe naših kupaca, i uvek zadovoljimo njihova očekivanja u pogledu kvaliteta i širokog asortimana proizvoda kao i efikasne, brze i precizne isporuke.

Naša vizija

Pravilno odabranom strategijom asortimana, prateći svetske trendove, NBK osluškuje zahteve tržišta trudeći se da svake godine iznova iznenadi i predstavi tržištu nešto sasvim novo i drugačije. 

Partneri

NBK je ekskluzivni zastupnik za svetski poznate brendove: KOH-I-NOOR, ERICH KRAUSE, SNOPAKE, CAMPAP, MAR MAR, DOUBLE A, GORJUSS.

Konstantnim ulaganjem u proizvode vrhunskog kvaliteta i atraktivnog dizajna, koristeći znanje, moderne tehnologije i inovativna rešenja gradimo sopstvene brendove koji su okrenuti potrošačima, njihovim željama, navikama i potrebama. Upravo zahvaljujući ovakvom pristupu već duže od 10 godina na tržištu dominiraju naši brendovi OFFIshop - kancelarijski materijal i S-COOL – školski probor. U težnji da se zadovolje potrebe konzumenata, asortiman OFFIshop i S-COOL brendova se neprestano širi, zadržavajući doslednost u segmentu kvaliteta i vizuelnog identiteta. Tim stručnjaka tokom cele godine istražuje i kreira asortiman po najvišim svetskim standardima koristeći najkvalitetnije materijale pri izradi. Svaki artikal pre finalnog odobrenja i uvrštavanja u NBK ponudu prolazi veliki broj testova, analiza i provera, kako bismo osigurali dosledan kvalitet na visokom nivou za naše kupce.


Ovako bogata ponuda izdvaja NOVO BEOGRADSKO KNJIŽARSKO na lidersku poziciju u oblasti školskog i kancelarijskog asortimana u Srbiji i regionu.

Prijava na mail listu

Prijavite se na našu mail listu i prvi saznajte našu najnoviju ponudu!